Q-linn Barcelona sports-bh, antracite

Q-linn Barcelona sports-bh, antracite

575,00 DKK

Luksus high support ride og sports bh med uovertruffen støtte. Her får du optimal støtte til fx ridning fitness, yoga og cykling uden at føle dig mast eller klemt.

Den ideelle sports bh både til unge piger, og til kvinder med stor barm, fordi den aflaster skuldrene og afhjælper ryg- og nakkegener efter sport.

Fra C til I skål og 65 til 100 cm i omkreds. Tjek måleskema før bestilling.

Ryd
Varenummer (SKU): Q-linn Barcelona BH antracit Kategorier: , Tags: , , , , Brand:

Her er endelig en behagelig ride- og sports bh, som ikke bare trykker barmen flad, men som alligevel giver støtte og holder godt på barmen. Det er endda slut med at bære to bh´er på samme tid, hvis du ellers er én af de mange piger og kvinder, som er vant til at føle at lige præcis dét er nødvendigt for at få støtte og hold nok.

Afhjælper ryg- og nakkesmerter
Barcelona High Impact / high support sports bh er velegnet til alle piger og kvinder. Den fås også i store størrelser og giver især en uovertruffen støtte til kvinder med stor barm, fordi den afhjælper gener i ryg- og nakkeregionen, som ellers ofte kan være problematiske følgevirkninger af ridning eller mange andre sportsgrene, herunder også løb og fitness.

Barcelona High Impact / high support sports bh er produceret i åndbart og svedtransporterende stretch-stof af høj kvalitet. Samtidig er den smukt formet og har en højtlukkende bh-skål og en kraftigt støttende racerback-lukning, specielt udviklet til brug under ekstremsport.

Et godt råd før du bestiller
Tjek din størrelse før du bestiller  - tag dine to bh mål (få gerne hjælp af en anden) og find så den rette bh-str. via vores størrelsesskema (åbner i ny fane). Husk at målebåndet skal ligge helt lige og vandret hele vejen rundt.

Værd at vide
Alle Q-LINN´s sports bh´er kombinerer luksuriøst design med overlegen kvalitet for at yde støtte med stor effekt, selv i sportsgrene med maksimal belastning. Og brugen af en fleksibel bh-bøjle er unik for Q-LINNs sportsundertøj.

Som med Amsterdam-modellen er Barcelona High Impact sports bh udviklet til at give ekstra komfort og støtte, og ikke bare "trykke" barmen ind mod brystkassen, sådan som mange andre sports bh´er gør.

Farver
Barcelona High Impact sports-bh fås her på shoppen i de tre farver violet ice (lys violet), olive (grøn) og antracite (grå). Bemærk at farven violet ice er usynlig under hvidt tøj - en stor fordel, især hvis du er stævnerytter!

Hvilken størrelse skal du vælge?
Selvom at Barcelona er fremstillet til kvinder i alle former og størrelser, er den Q-LINN´s mest støttende sports-bh nogensinde, og fås derfor op til størrelse 100 og skålstørrelse op til I.

Barcelona High Impact sports-bh kan også bestilles i et fitting-sæt, hvor du kan prøve op til 5 BH-størrelser derhjemme i fred og ro. Læs mere om Fitting-sæt >>

Se størrelsesskema (åbner i ny fane)

 

Matchende trusser (undgå generende, synlige sømme og ridevabler)
Her på shoppen kan du også købe matchende og fantastisk behagelige, sømløse og svedtransporterende sports trusser i enten boxer- eller G-streng udgave.

Leveringstid
1-3 hverdage med forbehold for udsolgte varer og restordre. Hvis du bestiller pr. restordre oplyser vi forventet leveringstidspunkt i særskilt mail. Ellers kontakt os for nærmere information.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse

65B, 65C, 65D, 65E, 65F, 65G, 65H, 65I, 70C, 70D, 70E, 70F, 70G, 70H, 70I, 75C, 75D, 75E, 75F, 75G, 75H, 75I, 80C, 80D, 80E, 80F, 80G, 80H, 80I, 85C, 85D, 85E, 85F, 85G, 85H, 85I, 90C, 90D, 90E, 90F, 90G, 90H, 90I, 95C, 95D, 95E, 95F, 95G, 95H, 95I, 100C, 100D, 100E, 100F, 100G, 100H, 100I

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)