Q-linn Barcelona ride og sports bh, Olive

Q-linn Barcelona ride og sports bh, Olive

575,00 DKK

Luksus high support ride og sports bh med fleksibel bh bøjle. Her får du optimal støtte uden at føle dig mast eller klemt.

 

  • Ideel til både unge piger og modne kvinder med stor barm.
  • Aflaster og afhjælper skulder-, ryg- og nakkegener efter sport.
  • Høj komfort også på de lange dage
  • 55 størrelser og mulighed for personlig bh fitting
Ryd
Varenummer (SKU): Q-linn Barcelona BH olive Kategorier: , Tags: , , , , Brand:

Her er endelig en behagelig ride- og sports bh, som ikke trykker barmen flad, men alligevel giver støtte og et flot hold på formerne. Det er endda slut med at bære to bh´er på samme tid, hvis du er én af de mange piger og kvinder, som er vant til dette for at få støtte og hold nok.

Og så er det en rigtig flot bh med en unik og fleksibel bh bøjle, der bidrager til støtte med komfort og en flot facon.

Afhjælper ryg- og nakkesmerter
Her får du også en sports bh, som især giver uovertruffen støtte til kvinder med stor barm og afhjælper de gener i ryg- og nakkeregionen, som ellers ofte kan være problematiske følgevirkninger af ridning eller mange andre sportsgrene, herunder også løb og fitness.

Barcelona High Impact / high support sports bh er produceret i åndbart og svedtransporterende stretch-stof af høj kvalitet. Samtidig er den smukt formet og har en højtlukkende bh-skål og en kraftigt støttende racerback-lukning, specielt udviklet til brug under ekstremsport.

Et godt råd før du bestiller
Mere end 7 ud af 10 kvinder kender ikke deres rigtige bh størrelse. Tag derfor gerne dine to bh mål (få evt. hjælp af en anden) og find så den rette vejledende bh-str. efter anvisningerne i det vejledende Q-linn størrelsesskema (åbner i ny fane). Husk at målebåndet skal ligge helt lige og vandret hele vejen rundt.

Se størrelsesskema (åbner i ny fane)

 

Bh fitting til dig der gerne vil være sikker på at vælge rigtigt første gang
Kun hvis ride og sports bh´en sidder korrekt, kan den støtte og aflaste optimalt. Er du i tvivl om størrelsen, så kan du kontakte os og bestille tid til en personlig bh fitting i vores showroom på Sydsjælland, eller bestille et fittingsæt, hvor du kan prøve op til 5 Bh-størrelser derhjemme i fred og ro. Læs mere om Fittingsæt >>

Farver
Barcelona High Impact sports-bh fås her på shoppen i de tre farver violet ice (lys violet), olive (grøn) og antracit (grå). Bemærk at farven violet ice er usynlig under hvidt tøj - en stor fordel, især hvis du er stævnerytter!

Matchende trusser (undgå generende, synlige sømme og ridevabler)
Her på shoppen kan du også købe matchende og fantastisk behagelige, sømløse og svedtransporterende sports trusser i enten boxer- eller G-streng udgave.

Leveringstid
1-3 hverdage med forbehold for udsolgte varer og restordre. Hvis du bestiller pr. restordre oplyser vi forventet leveringstidspunkt i særskilt mail. Ellers kontakt os for nærmere information.

Værd at vide
Alle Q-LINN´s sports bh´er kombinerer flotte designs og luksuriøs komfort med overlegen kvalitet for at yde støtte med stor effekt, selv i sportsgrene med maksimal belastning. Og brugen af en fleksibel bh-bøjle er unik for Q-LINN. Og som med de øvrige bh´er i sortimentet er denne ride og sports bh udviklet med mange tekniske detaljer, til at give ekstra komfort og støtte uden bare "trykke" barmen ind mod brystkassen, sådan som mange andre sports bh´er gør.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse

65B, 65C, 65D, 65E, 65F, 65G, 65H, 65I, 70C, 70D, 70E, 70F, 70G, 70H, 70I, 75C, 75D, 75E, 75F, 75G, 75H, 75I, 80C, 80D, 80E, 80F, 80G, 80H, 80I, 85C, 85D, 85E, 85F, 85G, 85H, 85I, 90C, 90D, 90E, 90F, 90G, 90H, 90I, 95C, 95D, 95E, 95F, 95G, 95H, 95I, 100C, 100D, 100E, 100F, 100G, 100H, 100I

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)