Q-linn Barcelona sports-bh, violet ice

Q-linn Barcelona sports-bh, violet ice

575,00 DKK

Luksus high support sports bh med uovertruffen støtte. Her får du optimal støtte til fx ridning fitness, yoga og cykling uden at føle dig mast eller klemt.

Det er også en ideel sports bh både til unge piger, og til kvinder med stor barm, fordi den aflaster skuldrene og afhjælper ryg- og nakkesmerter.

Fra C til I skål og 65 til 100 cm i omkreds. Tjek måleskema før bestilling

Ryd
Varenummer (SKU): Q-linn Barcelona BH violet ice Kategorier: , Tags: , , , Brand:

Her er endelig en behagelig ride- og sports bh, som ikke bare trykker barmen flad, men som alligevel giver støtte og holder godt på barmen. Det er endda slut med at bære to bh´er på samme tid, hvis du ellers er én af de mange piger og kvinder, som er vant til at føle, at lige præcis dét er nødvendigt for at få støtte og hold nok.

Afhjælper ryg- og nakkegener
Barcelona High Impact / high support sports bh er velegnet til alle piger og kvinder. Den fås også i store størrelser og giver især en uovertruffen støtte til kvinder med stor barm, fordi den aflaster ryg- og nakke, og modvirker gener dér, som ellers ofte kan være problematiske følgevirkninger af ridning eller mange andre sportsgrene, herunder også løb og fitness.

Barcelona er Q-LINN´s mest støttende sports bh, og fås i 55 størrelser med en omkreds fra str. 65 til 100 cm og skålstørrelse fra C til I.

Tjek din størrelse
Tjek din størrelse før du bestiller  - tag dine to brystmål (få gerne hjælp af en anden) og find så den rette bh-str. via vores størrelsesskema (åbner i ny fane). Husk at målebåndet skal ligge helt lige og vandret hele vejen rundt. Måler du fx. 82 cm rundt om brystkassen (nederste mål) skal du vælge en str. 80

Værd at vide
Alle Q-LINN´s sports bh´er kombinerer luksuriøst design med overlegen kvalitet for at yde støtte med stor effekt, selv i sportsgrene med maksimal belastning. Og brugen af en fleksibel bh-bøjle er unik for Q-LINNs sportsundertøj.

Som med Amsterdam-modellen er Barcelona High Impact sports bh udviklet til at give ekstra komfort og støtte, og ikke bare "trykke" brystet ind mod brystkassen, sådan som mange andre sports bh´er gør.

Sports bh´en er produceret i åndbart og svedtransporterende stretch-stof af høj kvalitet. Samtidig er den smukt formet og har en højtlukkende brystskål og en kraftigt støttende racerback-lukning, specielt udviklet til brug under ekstremsport.

Farver
Barcelona High Impact sports-bh fås også her på shoppen i de to farver Olive (oliven grøn)  og antracite (grå). Bemærk at farven violet ice er usynlig under hvidt tøj - en stor fordel, især hvis du er stævnerytter!

TIP: start med et fittingsæt 
Barcelona High Impact sports-bh kan bestilles i et fittingsæt, hvor du kan prøve op til 5 BH-størrelser foran spejlet derhjemme i fred og ro. Læs mere om Fitting-sæt >>

Se størrelsesskema (åbner i ny fane)

 

Matchende trusser (undgå ridevabler)
Her på shoppen kan du også købe fantastisk behagelige, sømløse og matchende trusser i enten boxer- eller G-streng udgave.

Boxer: se antracite (grå)se violet ice
G-streng: se antracite (grå)se violet ice

Leveringstid
1-3 hverdage med forbehold for udsolgte varer og restordre. Hvis du bestiller pr. restordre oplyser vi forventet leveringstidspunkt i særskilt mail. Ellers kontakt os for nærmere information.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse

70C, 70D, 70E, 70F, 70G, 70H, 70I, 75C, 75D, 75E, 75F, 75G, 75H, 75I, 80C, 80D, 80E, 80F, 80G, 80H, 80I, 85C, 85D, 85E, 85F, 85G, 85H, 85I, 90C, 90D, 90E, 90F, 90G, 90H, 90I, 95C, 95D, 95E, 95F, 95G, 95H, 95I, 100C, 100D, 100E, 100F, 100G, 100H, 100I

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)