Q-linn Cannes high support ride og sports bh, sort

Q-linn Cannes high support ride og sports bh, sort

575,00 DKK

High support ride og sports bh, hvor du bliver støttet uden at føle dig klemt.

  • Aflaster så du får færre gener i skuldre, ryg og nakke.
  • Slip for generende sømme og skulderstropper, der glider ned.
  • Velegnet både til ridning og alle andre high impact sportsaktiviteter
  • Perfekt til lange dage med meget fysisk aktivitet.
  • Mere end 60 størrelser og mulighed for personlig bh fitting.
  • Størrelsesanbefaling: vælg en omkreds 5 cm større end du plejer og så samtidig et skål-bogstav ned
  • Størrelsesskema i lang beskrivelse
Beskrivelse

Et godt råd før du bestiller
Vidste du at mere end 7 ud af 10 kvinder kender ikke deres rigtige bh størrelse, og at en ride og sports bh kun kan støtte og aflaste optimalt, hvis den sidder korrekt? Det betyder at du ikke bør gå på kompromis med hverken omkreds eller skålstørrelse.

Tag derfor gerne dine to bh mål (få evt. hjælp af en anden) og find så først den vejledende Q-linn bh-str. efter anvisningerne i det vejledende Q-linn størrelsesskema. Korrigér derefter for Cannes modellens særlige centimetermål jf. nedenfor:

Cannes bh´ens centimetermål / omkreds er 5 cm. kortere end normale omkredsmål, og samtidig er elastikken en kraftig og virkelig god kvalitet. Det betyder at størrelserne afviger fra det nuværende Q-Linn størrelsesskema og de fleste bør gå en omkredsstørrelse OP og derfor samtidig en skålstørrelse NED i forhold til det vejledende skema.

Eksempel:
Måler du fx. 82 cm rundt om brystkassen (nederste mål) skal du i denne Bh model vælge en str. 85. Og plejer du at bruge en 80C skål, skal du vælge en 85B for at få den rigtige størrelse.

Se størrelsesskema (åbner i ny fane)

 

Bh fitting til dig der gerne vil være sikker på at vælge rigtigt første gang
Er du i tvivl om størrelsen, så kan du kontakte os og bestille tid til en personlig bh fitting i vores showroom på Sydsjælland, eller bestille et fittingsæt, hvor du kan prøve op til 5 Bh-størrelser derhjemme i fred og ro. Fittingsættet står anført som den sorte udgave af Cannes bh´en, men skriv en leveringsbemærkning, hvis du gerne vil have fittingsættet i den dyb røde farve. Læs mere om Fitting-sæt >>

Ride bh med behagelig og effektiv støtte - uden bh bøjle og uden generende sømme
Cannes sports bh'ens skåle er formstøbte, så dine feminine former ikke bliver trykket flade mod brystet, men alligevel er godt og effektivt understøttet. De fleste formstøbte bh skåle på markedet har sømme i eller ud over skålen. Men ikke Cannes bh'en, så der er ingen hudirritation eller synlig søm gennem tøjet. Derfor er det også den helt ideelle bh efter brystoperation.

Omkredsen har tre justeringsmuligheder og indersiden af  det kraftige elastiske underbånd er forsynet med en foring, der både er behagelig og forhindrer bh´en i at krybe op.

100 små porer = ingen varme i bh´en under træning
Ofte er en formstøbt skål elsket for sin tykke polstring, så brystvorter ikke kan ses, men støbte bh skåle kan ofte være ekstremt varme under træning. Derfor har Q-Linn placeret over 100 små åbninger i skålene, så bh´en både er åndbar, behagelig og alligevel meget støttende. Med andre ord: ikke mere hudirritation under din træning!

Ideel efter brystoperation
Cannes bh´en er den første sports bh med formstøbte skåle uden sømme rundt om skålen. Ingen sømme og ingen bøjler i nærheden af ​​suturerne / beskadiget hud. Derfor er bh´en ideel beskyttelse af brystvævet efter brystoperation.

Smart og med høj komfort
Chique satinstof, sportsmesh og et let strejf af blonder med similisten giver en eksklusiv kombination af stor støttefunktion, komfort og et smart look. Ingen risiko at for elastik og stropper begynder at leve deres eget liv efter et stykke tid.

Skulderstropperne i Cannes bh´en er designet uden racerback-lukning, men justeret på en sådan måde at de bløde polstrede skulderstropper stadig ikke glider ned. Skulderstropperne kan let justeres i længden ved bare at løsne stroppernes specielle krogspænder, og indsætte dem igen ud for den ønskede længde.

Mange bh størrelser
Fra B skål op til I og fra 70 til 100 cm i omkreds, i alt 55 størrelser!

Farver
Cannes bh'en fås i 2 farver. Sort og dyb rød.

Gratis vaskepose medfølger
Q-LINN bruger kun de bedste og mest elegante stoffer, derfor giver vi en gratis Q-LINN-vasketaske med hver sports bh, så du kan have fornøjelsen af dit sportslingeri i lang tid!

Matchende sportstrusser
Se også på de matchende sportstrusser. De er super behagelige: åndbare, svedtransporterende og helt sømløse. Fås i dame boxer og dame G-strengsmodel, fra størrelse XS op til XL.  Alle Q-LINN sports trusser leveres også med en gratis mini vaskepose.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 1000 g
Størrelse

100B, 100C, 100D, 100E, 100F, 100G, 100H, 105B, 105C, 105D, 105E, 105F, 105G, 105H, 110B, 110C, 110D, 110E, 110F, 110G, 70B, 70C, 70D, 70E, 70F, 70G, 70H, 70I, 75B, 75C, 75D, 75E, 75F, 75G, 75H, 75I, 80B, 80C, 80D, 80E, 80F, 80G, 80H, 80I, 85B, 85C, 85D, 85E, 85F, 85G, 85H, 85I, 90B, 90C, 90D, 90E, 90F, 90G, 90H, 90I, 95B, 95C, 95D, 95E, 95F, 95G, 95H, 95I

Bestil for 1200 kr. og få fri fragt
Mød os på messestand U1324 ved VM i Herning d. 6 -14. aug.