Q-linn Dame sportsboxershorts, olive

Q-linn Dame sportsboxershorts, olive

115,00 DKK

Sorte luksus dame-sportsboksershorts. Sømløse, svedtransporterende og åndbare. Slut med sadelsmerter og hudirritation ved ridning og cykling mm.

Ryd

Smarte sømløse dame-boksershorts. Sportsboksershortsene er samtidig kraftigt svedtransporterende og åndbare.

Det unikke med Q-LINN sportsundertøj er, at trussene er fri for syninger, der kan irritere. Samlingerne i trussene er alle forbundet ved hjælp af en speciel punktlimeteknik, så du hverken kan se eller føle, hvor stofferne er forbundet til hinanden. Der er altså ingen syninger, og der kan ikke være nogen irritation i skridtet. Benåbningerne er lavet med en stoftype på indersiden, der skal sikre at trusserne ikke folder eller kryber op. På grund af kantafslutningen omkring benene er der heller ingen synlig trussekant!

Slut med hudirritation under træning (for eksempel sadelsmerter)
Trussernes design betyder, at sadelsmerter og hudirritation ved ridning og cykling mm. hører fortiden til. Q-LINN-stoffet er meget åndbart og svedtransporterende. Dit Q-LINN sportsundertøj føles derfor behagelige selv under langvarig og intensiv træning.

Farve og størrelser
Q-Linn dame sportsboksershorts fås i farverne Olive,  Deep Red, Black (sort), Violet Ice,  og Anthracite. Og i størrelserne XS til XL.  (størrelse cirka svarende til XS = 34, S = 36, M=38, L=40, XL=42).

Andre modeller?
De sømløse trusser fra Q-LINN sportsundertøj fås også som G-streng (thong).

Matchende sports-bh?
Barcelona / smart high support sports-bh: Olive - Violet Ice - Antracite -
Cannes / high support sports-bh: Black - Deep red
Amsterdam / elegant high support sports-bh: Violet Ice - Light blue - Steel

Vigtigt om vask
Trusserne leveres i en fin lille minivaskepose, som bør bruges ved vask. Vask kun trusserne ved 30 graders varme og undlad brug af skyllemiddel af hensyn til de sømløse samlinger af stoffet.

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse

XS, S, M, L, XL

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)