Q-linn G-streng sportstrusse, deep red

Luksus g-streng sportstrusse. Behagelige, sømløse, svedtransporterende og åndbare. Slut med sadelsmerter og hudirritation ved ridning og cykling mm.

110,00 DKK

Ryd
Varenummer: Q-linn g-streng sportstrusse, deep red Kategorier: , Mærker: , , , , , , , Brand:

G-streng sportstrusse som både er super flotte og føles behagelige. G-streng sportstrusserne er samtidig kraftigt svedtransporterende og åndbare i et sømløst design og med god pasform.

Det unikke med Q-LINN sportsundertøj er, at trusserne er fri for syninger, der kan irritere. Samlingerne i trusserne er alle forbundet ved hjælp af en speciel punktlimeteknik, så du hverken kan se eller føle, hvor stofferne er forbundet til hinanden. Der er altså ingen syninger, og der kan ikke være nogen irritation i skridtet. Benåbningerne er lavet med en stoftype på indersiden, der skal sikre at trusserne ikke folder eller kryber op. På grund af kantafslutningen omkring benene er der heller ingen synlig trussekant!

Slut med hudirritation under træning (for eksempel sadelsmerter)
Q-LINN design betyder, at sadelsmerter og hudirritation ved ridning og cykling mm. hører fortiden til. Q-LINN-stoffet er meget åndbart og svedtransporterende. Dit Q-LINN sportsundertøj føles derfor godt selv under langvarig og intensiv træning.

Farve og størrelser
G-streng sportstrusserne fås i farverne  deep red,  olive, sort, violet ice og anthracite. Og i størrelserne XS til XL (størrelserne cirka svarende til XS = 34, S = 36, M=38, L=40, XL=42).

Andre modeller?
De sømløse trusser fra Q-LINN sportsundertøj fås også som dame-sportsboxershorts.

Matchende sports-bh?
Cannes / high support sports-bh: Deep redBlack
Barcelona / smart high support sports-bh: Violet IceAntraciteOlive
Amsterdam / elegant high support sports-bh: Violet IceLight blueSteel

Vigtigt om vask
Trusserne leveres i en fin lille minivaskepose, som bør bruges ved vask. Vask kun trusserne ved 30 graders varme og undlad brug af skyllemiddel af hensyn til de sømløse samlinger af stoffet.

Vægt 100 g
Størrelse

XS, S, M, L, XL

Andre har også set...

Scroll til toppen

Julegave inspiration

Vi har sørget for inspiration til skønne advents- og julegaver når det gælder hest og rytter, jæger og hund.

Du får gaveinspiration, som både gør ønskelisten og nem at lave, og gaveindkøbene lettere at komme igennem. 

Julegaver byttes til d. 15. januar 2022