Q-linn G-streng sportstrusse, olive

Q-linn G-streng sportstrusse, olive

115,00 kr.

Luksus g-streng sportstrusse. Behagelige, sømløse, svedtransporterende og åndbare. Slut med sadelsmerter og hudirritation ved ridning og cykling mm.

Varenummer (SKU): Q-linn g-streng sportstrusse, olive Kategorier: , , Tags: , , , , , , , Brand:
Beskrivelse

G-streng sportstrusse som både er super flotte og føles behagelige. G-streng sportstrusserne er samtidig kraftigt svedtransporterende og åndbare i et sømløst design og med god pasform.

Det unikke med Q-LINN sportsundertøj er, at trusserne er fri for syninger, der kan irritere. Samlingerne i trusserne er alle forbundet ved hjælp af en speciel punktlimeteknik, så du hverken kan se eller føle, hvor stofferne er forbundet til hinanden. Der er altså ingen syninger, og der kan ikke være nogen irritation i skridtet. Benåbningerne er lavet med en stoftype på indersiden, der skal sikre at trusserne ikke folder eller kryber op. På grund af kantafslutningen omkring benene er der heller ingen synlig trussekant!

Slut med hudirritation under træning (for eksempel sadelsmerter)
Q-LINN design betyder, at sadelsmerter og hudirritation ved ridning og cykling mm. hører fortiden til. Q-LINN-stoffet er meget åndbart og svedtransporterende. Dit Q-LINN sportsundertøj føles derfor godt selv under langvarig og intensiv træning.

Farve og størrelser
G-streng sportstrusserne fås i farverne olive, sort, deep redviolet ice og anthracite. Og i størrelserne XS til XL (størrelserne cirka svarende til XS = 34, S = 36, M=38, L=40, XL=42).

Andre modeller?
De sømløse trusser fra Q-LINN sportsundertøj fås også som dame-sportsboxershorts.

Matchende sports-bh?
Barcelona / smart high support sports-bh: Violet Ice - Antracite - Olive
Cannes / high support sports-bh: Deep red - Black
Amsterdam / elegant high support sports-bh: Violet Ice - Light blue - Steel

Vigtigt om vask
Trusserne leveres i en fin lille minivaskepose, som bør bruges ved vask. Vask kun trusserne ved 30 graders varme og undlad brug af skyllemiddel af hensyn til de sømløse samlinger af stoffet.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse

L, M, S, XL, XS

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.