Har du hørt om Tina, som er lidt af en specialist i ride bh´er?

Har du hørt om Tina, som er lidt af en specialist i ride bh´er?

Oftest er vi her hos Sadelmager Jan Guldborg kendt for at være specialist i sadler, tilpasning af dem (særligt også til problemheste), og både de mindre og mere komplicerede sadelreparationer. 

Men vi har også et andet speciale - nemlig at hjælpe dig, som er kvinde, med at finde den rigtige high support sports bh til ridning. Dét er her Tina kommer ind i billedet, og gennem mere end 4,5 år har hjulpet + 1000 kvinder på tværs af aldersgrupper, med at finde frem til det helt rigtige valg af ride bh, som kan yde den nødvendige støtte.

Tina er også initiativtager*) til to x ride bh-test kampagner for bedre bryststøtte til kvindelige ryttere: én for voksne kvinder, og én for helt unge piger/ kvinder.

Og så har hun medvirket en podcast om emnet i samarbejde med Ridehesten.com. 

Her nedenfor finder du link til både ride bh tests i små videoer og du kan høre hele podcast-episoden, hvor Tina fortæller om hvordan du vælger den rigtige sports bh til ridning. 

Vi er evigt taknemmelige for alle medvirkendes støtte og bidrag i både podcast og videoerne - uden var det slet ikke muligt at formidle den vigtige viden og fokus på hvilken forskel korrekt bryststøtte har får både krop og rideoplevelse hos hest og rytter!

 Lyt til podcast episoden her

 
*) Medvirkende i produktion og distribution af begge videokampagner for bedre bryststøtte til kvindelige ryttere, var også tidl. Omnihorse.dk v/ Liselotte Enggård Jacobsen (Purepress) og Mia Balinth (Novahorse).