Bagom
Sadelmager Jan GUldborg

Sadelmager Jan Guldborg ejes og drives af Jan Guldborg og Tina Bjerregaard.

Med købet af et ridecenter etablerede vi vores fælles virksomhed i år 2000.

Vi havde begge arbejdet professionelt i hestebranchen mange år forud, og siden da har vi specialiseret os. Jan indenfor Sadelmageri og Tina indenfor udvalgte nichebrands.

Alle aktiviteterne i vores virksomhed udspringer i dag fra vores gård Lundegaard, som er beliggende i Sydsjællands smukke kuperede terræn med skov, remiser, bakker og dyr omkring os. Også udlevelsen af vores egen passion for heste, natur og jagt.

I fritiden elsker Jan især at gå på jagt og træne vores to labradorhunde. Tina er aktiv rytter og elsker gode rideture på sin PRE hingst. Og så skal der naturligvis også være plads til familietid med vores datter.

EN Passion for heste & det gode håndværk

Vi vælger kun at tilbyde produkter fra nogle af de bedste leverandører, som har den samme passion som os – nemlig en passion for heste, naturen og kompromisløst godt håndværk.

Og med godt håndværk mener vi det både bogstaveligt, og i mere udvidet forstand.

Godt håndværk rækker nemlig ud over produkternes fysiske kvalitet. Det er mere end det vi oplever, og ser med øjet.

Godt håndværk handler om faglighed og knowhow – og om valg af materiale, design, holdbarhed og funktionalitet. Det hele skal gå op i en højere enhed. Det er det, som vi forstår ved høj kvalitet.

Vores værdier - din tryghed

Det rigtige udstyr gir´ gode oplevelser

Udstyret skal være i orden, tilpasses og sidde korrekt for at fungere optimalt. Derfor prioriterer vi kvalitet, funktionalitet og komfort højt. Det gi´r bare bedre oplevelser

Ordentlighed og videndeling

Hos os får du uvildig rådgivning, erfaringsbaseret videndeling og ærlig kommunikation. Vi tror på, at det er det bedste fundament for et langvarigt samarbejde.

Mere bæredygtige løsninger

De gode løsninger er ofte hverken de aller dyreste eller de billigste. Det handler om at se på behovet, og at undgå fejlinvesteringer. Og at passe på dyr, mennesker og miljø imens.

Sadelmageri & Showroom

Everdrupvej 27
4733 Tappernøje

Åbent efter aftale Man - Fre kl. 8:00 til16:00

Få anvisninger