Finesse Bridles - størrelsesguide

Finesse Bridles logo

 

Trenser og kandarer fra danske Finesse Bridles er efter vores vurdering normale i størrelsen.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Så hjælper vi dig gerne med at finde frem til bedste match. Kontakt os

Behov for individuel tilpasning af din nye trense?

Vi kan hjælpe dig med tilpasning af din trense eller kandar, hvis det viser sig at målene ikke helt passer til netop din hest. Det er jo præcis sådan noget en sadelmager kan hjælpe med, og derfor en fordel for dig hvis du køber Finesse Bridles hos os. 

Udfordringen er ofte, at sportsheste og -ponyer i dag ikke er så typefaste, men derimod har meget forskellige indbyrdes dimensioner i hovedet (fordi der avles på tværs af de oprindelige hesteracers karatértræk).

Nogle har et forholdsvis kort hoved med en bred pande og en smal fin mule. Dét kan give udfordringer, fordi hovedtøjets længde og næsebåndet måske passer fint i str. cob, men pandens bredde svarer til str. full. I det tilfælde kan du heldigvis købe et ekstra / særskilt pandebånd.

Omvendt kan det også være at hestens hoved er langt, men smalt, så hovedtøjets længde skal være str. full, men næsebåndet kun skal være str. cob.

I dét tilfælde kan du heldigvis også få hjælp. Det kan eksempelvis være næsebåndets padding som skal justeres eller en flytning af kindstykker /-remme.

Du kan selvfølgelig også købe et nyt / ekstra næsebånd i den ønskede størrelse.