Finesse Trense model Cassidy & Cathrine i sort/sort lak m. guld

Finesse Trense model Cassidy & Cathrine i sort/sort lak m. guld

2.800,00 DKK

Eksklusiv rundsyet trense med unikt nakkestykke, som mindsker trykket på hestens nakke- og halsmuskler markant.

Vi medsender et gratis startkit til optimal læderpleje (værdi i alt 284 kr):
1 stk. Finesse Care & Clean sprayrens 200ml
1 stk. Effekt læderbalsam 150 gr

Ryd
Varenummer (SKU): Finesse-sort-sort lak-messing Kategorier: , Tags: , , Brand:

Denne rundsyde Finesse trense i model Cassidy & Cathrine er  sort med matchende og blød sort foring og lak på det kombinerede næsebånd, samt har  guld(messing)-spænder og clincher på pandebåndet. Og så er trensen fremstillet af vegetabilsk garvet læder i høj kvalitet med et elegant, eksklusivt udtryk i klassisk design.

Mere end hestevelfærd uanset race og  træningsniveau
Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har trense på? Det er svært for de fleste! Men når du køber en Finesse trense, har du ikke det problem. Trensen har nemlig et helt unikt nakkestykke, der er designet til at reducere trykket på hestens nakke og hals. Se mere herom i videoen under produktbillederne og på finessebridles.com

Praktiske detaljer
Gode indstillingsmuligheder for længde på både trense og næsebånd.

Næsebåndet er kombineret med tilbagetræk, der både har en øvre og nedre del med en skøn blød skindforing, som former sig efter hesten. Foringen over næseryggen er bredest på midten, og bliver smallere i siden, for så det tillader bedre plads til biddet.

Pandebåndet der følger med til Finesse Bridles trenserne er med clincher (nitter). Det er formet i en elegant blød bue nedad. Bredden på kun 8 mm. giver et elegant udtryk. Pandebåndet er desuden forsynet med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte, samt at håndtere når trensen skal vedligeholdes.

Tøjler
Disse medfølger ikke, men originale rundsyede tøjler fra Finesse Bridles kan tilkøbes her:
Se tøjler med cover og stop
Se tøjler med gummi (supergrip)
Se kandartøjler

Pandebånd med Swarovskisten
Fuldend udtrykket på din nye trense med et eller flere af de smukke Swarovski pandebånd fra Finesse Bridles, som kan tilkøbes i farverne crystal, champagne, sort, rosegold og bronze her.

Størrelser
Pony, Cob, Full, X-tra full

Leveringstid
3-5 hverdage med forbehold for udsolgte varer (bestilling er stadig mulig, men leveringstiden kan være forlænget – vi giver dig besked i givet fald).

Yderligere information

Vægt 1500 g
Størrelse

Pony, Cob, Full, X-tra Full

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)